miércoles, 2 de octubre de 2013

CINDER

 


Títol: Cinder
Saga: Cróniques Lunars
Escriptora: Marissa Meyer

Pàgines: 432
P.V.P: 16,95 €

Editorial: Estrella polar
Enquadernació:
Tapa blanda amb solapas







 


SAGA "CŔONIQUES LUNARS" 


Encara falten dos títols per sortir.


SINOPSIS


A Nova Pequín hi ha una plaga mortal que està devastant la ciutat. Humans i androides es llancen als carrers mentre un equip de lunars implacable els observa des de l'espai, esperant per moure fitxa. Ningú no sap que el futur de la Terra depèn d'una noia, una de sola...La Cinder és una mecànica extraordinària i també una ciborg que carrega un passat misteriós. Com una moderna Ventafocs, la Cinder ha de conviure amb una madrastra que la maltracta. Quan la seva vida es creui amb la del príncep Kai, es trobarà enmig d'una batalla intergalàctica, i d'una atracció prohibida. Aleshores es debatrà entre el deure i la llibertat, la lleialtat i la traïció. Haurà de descobrir els secrets del seu passat per poder protegir el futur del món. 




OPINIÓ


Marissa Meyer
Aquest llibre hem va agradar molt, vaig tornar a llegirme'l quan me'l van enviar en català junt amb la segona part l' Scarlet, jo ja vaig començar a llegir-ho amb la idea de que anava a ser un llibre que m'agradaría perque sempre m'han encantat els comptes i aquesta novel.la esta basada, mes o menys, amb el compte de "La ventafocs". La veritat es que si que veus algunes coses que et recorden al compte pero quan comences a estar dins de la historia ja no t'enrrecordes que estas llegint un compte futurista de la Ventafocs.
Recomane aquest llibre a tota la gent que estiga buscant algun llibre juvenil pero no fantástic, mes ve futuristic. 


VALORACIÓ







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...