martes, 30 de septiembre de 2014

Quatre







TITULO: Quatre
AUTORA: Veronica Roth
ANY DE PUBLICACIÓ: 2013
EDITORIAL: Fanbooks
PÀGINES: 250
P.V.P.: 16 euros












SINOPSIS

Un nou títol de la sèrie Divergent explicat des del punt de vista del popular personatge masculí, Quatre.
S'inclouen quatre histories: EL trasllat, La iniciació, El fill i El traïdor, i tres escenes exclusives addicionals, que deixaran entreveure als fans de Divergent què sent en Quatre.


OPINIÓ

Com ja sabeu si heu llegit la meua opinió sobre la trilogia de Divergent, soc una enamorada del primer llibre, vaig enganxar-me moltissim, peró el segon i el tercer llibre no m'agraden massa. Pero igualment volia llegir-me aquest perquè Quatre es un personatge que dins de la trilogia te un paper protagonista amb la Tris i poder veure la historia des del seu punt de vista em cridava molt la atenció. 
 
Veronica Roth
Les persones que ja coneixíeu a Quatre, sabeu tan be com jo que es un xic reservat que no li agrada parlar dels seus sentiments i difícilment conta alguna cosa de la seua vida a altra persona. 
Llegir aquest llibre, entrar a la seua ment a sigut fascinant! Hi ha una frase al llibre que hem va cridar l'atenció i hem va fer gracia alhora:

"Com es possible veure la mateixa historia dues vegades de de dos punts de vista?" 

Clar al trobar-me això al llibre, quan estic llegint-me la mateixa historia però des del punt de vista d'ell i no de la Tris com l'altra volta, hem va agradar. 

Aquest llibre junt amb el de Divergent son els llibre que mes m'agraden de la saga, si heu llegit la trilogia teniu que fer-li un lloc a aquesta novela, sense cap dubte es genial poder llegir la mateixa historia (o parts de la mateixa historia) des de dos punts de vista. 

ALTRES LLIBRES DE LA SAGA

http://historiasparanodormir33.blogspot.com.es/2014/07/divergent.html    http://historiasparanodormir33.blogspot.com.es/2014/07/insurgent.html    http://historiasparanodormir33.blogspot.com.es/2014/07/lleial.html


 
VALORACIÓ
 




4 comentarios:

  1. Tinc molestes ganes de conèixer més a Cuatro, i poder llegir aquest punt de vista de la historia, a més de tot el que passa abans de que el coneixi a Tris.
    Al contrari que a tu, a mi els tres llibres de la saga em van encantar per igual, i el final es... Asombrós, valent, i perfecte, encara que sigui tan trist.
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Hoola =D
    Si te soy sincera, me gustó mucho Divergente, pero leer una precuela o directamente la misma historia aunque sea desde otro punto de vista, me da algo de pereza xD (a no ser que sea una precuela que sin ella no entiendes la saga)
    Sin embargo, le haré un hueco para más adelante, a ver si un día me animo =P
    Un saludooo ;)

    ResponderEliminar
  3. Hola!
    Hemos nominado al blog a un montón de premios :)
    ' Esperamos que te animes a participar!
    http://sweetaddictionbookclub.blogspot.com.es/2014/10/premios-one-lovely-blog-award-liebster.html
    Un saludo!
    gràcies :)

    ResponderEliminar
  4. M'encanta el teu blog *w* vull aquest llibre!

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...